YOHAB – PSYCHE

Stockholm + online

18 februari, 2022


SHIFT HAPPENS –
Sätt att transformera trauma till kraft och bygga mentala muskler

Datum:
7 februari (Onlineföreläsning kl. 19-21)
18-20 Februari (kl. 9-17)

Plats:
Yoga Shakti Slussen + online
BOKA
 

Denna utbildning är för dig som erfaren yogalärare som önskar fördjupa dig inom mental rehab.

Lär dig mer om hur vi kan med hjälp av yoga, fysiologi, psykologi, filosofisk reflektion samt energimedicin mobilisera läkning i känslolivet, sinnet, själen och hur vi kan skapa ökad styrka, stabilitet och mobilitet i sinnet.

Det går att upprätta en klokare helhetshälsa samt skapa en större hållbar balans mellan psyke, kropp och sinne. Vi behöver verktyg samt skapa perspektiv och ge och få stöd. I vår roll som yogalärare är vi ofta den som får våra elevers förtroende, den de anförtror sig till. Hur kan vi stötta på bästa sätt? Hålla oss neutrala utan att projicera. Hålla utrymme, space för läkning och erbjuda kloka tekniker och metoder för individuellt växande.

Under utbildningen kommer du att träffa ett team av superba experter som kommer att öka din kunskap och  förståelse för mentala processer, känslouttryck och vi ger dig tekniker och går igenom dess användande. Metorderna spänner över områden som yoga, fokus och koncentrationsträning, andning, meditation, fysioterapi, muskelarbete, återhämtningsträning med mera, för att kunna skapa verksamma förutsättningar för läkning efter utmattning, utbrändhet och depression. Hur det är möjligt att transformera trauma till kraft. Och öka skärpedjupet i tankarna och sinnena. 

Innehåll:
-Mental rehabilitering
-Uppbyggande mental träning
-Andningens påverkan på hjärnan och sinnet
-Neuropsykologi
-Hur näring och ätande kan påverka läkning
-Terapeutiskt förhållningssätt


Lärare: Ulrica Norberg, Hillevi Borga samt specialistlärare

Förkunskaper: Minst 200 timmar yogalärarcertifiering Goda kunskaper i anatomi, fysiologi och biomekanik Undervisat i minst 5 år

Pris: 5100 sek (inkl moms). Fakturerar du på företag så är det pris plus moms.
EARLY BIRD: Anmäl dig innan den 1 januari och betala 4600 sek.
PAKETPRIS: Gå både YOHAB 1 och 2 för 9200 sek (inkl moms, exkl moms om företag)

FRÅGOR? Vi svarar gärna.