BYGG MENTALA MUSKLER

Stockholm + online

11 november, 2022


SHIFT HAPPENS –
Sätt att transformera trauma till kraft och bygga mentala muskler

Denna utbildning handlar om hur vi kan bygga mentala muskler och omvandla trauma till kraft. Den är perfekt för dig som är erfaren yogalärare och önskar fördjupa dig inom mental och själslig träning och hur du kan inspirera dina elever till att stärka sig själva inifrån. 

DATUM:
11-13 November (kl. 9-16) 
16 november  (Onlineföreläsning kl. 18.30-20)
PLATS:
Yoga Shakti Slussen + online
LÄRARE:
Ulrica Norberg, Hillevi Borga samt specialistlärare
FÖRKUNSKAPER:  
Minst 200 timmar yogalärarcertifiering Goda kunskaper i anatomi, fysiologi och biomekanik Undervisat i minst 5 år
PRIS: 5100 sek (inkl moms). Fakturerar du på företag så är det pris plus moms.
EARLY BIRD: Anmäl dig innan den 1 oktober och betala 4600 sek.

Frågor?
Kontakta oss 

OM UTBILDNINGEN:

Lär dig mer om hur vi kan med hjälp av yoga, fysiologi, psykologi, filosofisk reflektion samt energimedicin mobilisera läkning i känslolivet, sinnet, själen och hur vi kan skapa ökad styrka, stabilitet och mobilitet i sinnet.

Det går att upprätta en klokare helhetshälsa samt skapa en större hållbar balans mellan psyke, kropp och sinne. Vi behöver verktyg samt skapa perspektiv och ge och få stöd. I vår roll som yogalärare är vi ofta den som får våra elevers förtroende, den de anförtror sig till. Hur kan vi stötta på bästa sätt? Hålla oss neutrala utan att projicera. Hålla utrymme, space för läkning och erbjuda kloka tekniker och metoder för individuellt växande.

Under utbildningen kommer du att träffa ett team av superba experter som kommer att öka din kunskap och  förståelse för mentala processer, känslouttryck och vi ger dig tekniker och går igenom dess användande. Metorderna spänner över områden som yoga, fokus och koncentrationsträning, andning, meditation, fysioterapi, muskelarbete, återhämtningsträning med mera, för att kunna skapa verksamma förutsättningar för läkning efter utmattning, utbrändhet och depression. Hur det är möjligt att transformera trauma till kraft. Och öka skärpedjupet i tankarna och sinnena. 

Innehåll:
-Mental återhämtning
-Reflektionsträning 
-Mental träning
-Andningens påverkan på hjärnan och sinnet
-Neuropsykologi
-Hur näring och ätande kan påverka läkning
-Terapeutiskt förhållningssätt


FRÅGOR? Vi svarar gärna.