VIBRA ALTO -Vibrate higher

Online+Varberg

13 september, 2021


THE JOURNEY TO YOUR SACRED SELF

FULLBOKAD!
Maila oss för att skriva upp dig på intresselista för nästa omgång.

———————————————

SACRED SELF- VIBRA ALTO
Om att utveckla individuell kraft och vibrera högre

Enligt uråldrig visdomstradition är livets mål att utforska ett syfte, förnöjsamhet, frihet och välstånd för att kunna leva ett meningsfullt liv. För att det ska vara möjligt behöver vi höja vår inre vibration. Yoga filosofin framhäver vikten av självkännedom och att öva upp förmågan av att sammanföra och förstå samspelet av polariteter. I olika sammanhang.

Denna utbildning fördjupar dina kunskaper om energimedicinaffirmation, visualiseringstekniker (kriya yoga) och meditation samt hur Ayurveda och yogatekniker möts för större individualisering. För att kunna arbeta. med anpassning av situation, ändamål och tillstånd.

KURSSTART 13 september
Studiecirkel 6 ggr samt Workshop på Asia Spa den 10 december

 

INDIVIDUALITET. Som yogi och yogalärare arbetar vi med stunden. Den är intressant för oss för det är där vi kommer i kontakt med lärandet, den gör oss uppmärksamma på processer och bidrar till att komma i kontakt med nya upplevelser. Inom yogatraditionen finns det mycket spännande metoder som kan hjälpa oss att skapa en mer samverkande dynamik mellan kropp, sinne och själ. Där vår biologi även får komma mer i fokus.
Ett av områdena vi kommer att studera är hur Ayurveda och Asana kopplas samman och hur vi kan anpassa vår yogapraktik efter olika tillstånd. Som när vi menstruerar som kvinnor, i klimakteriet eller i situationer i livet när det går i moll eller är sjuka, tillika när vi önskar mobilisera kraft –  och boosta prestationsförmågan. Vi tittar i det lilla som det stora. Både led-muskel kontakten, cirkulation och lymfa som att prata om olika kloka tips gällande livsrytm och kosthållning.

MEDITATION. Under några av tillfällena kommer vi även att fördjupa oss i meditation och hur vi kan utveckla en mer individanpassad meditationspraktik. Men även hur vi kan börja införliva meditation i en yogapraktik, sätt att undervisa meditation på, eventuella kontraindikationer på meditationstekniker samt blicka in i hur meditation kan ta oss djupare emot självinsikt och självkännedom.

VISUALISERING & MANIFESTATION. Att kunna visualisera och manifestera kraft i tanken är oerhört fruktbart när vi önskar utveckla kraft och bli bättre på att fokusera och koncentrera. Här kan olika kriya tekniker hjälpa till att skapa ökad frihet i sinne och själ. Kriya yoga är också en effektivt arbetsmetod för att manifestera sina drömmar och mål.

ENERGIMEDICIN. Frekvensen i vår energikropp påverkar vårt hälsotillstånd, hur vi visar oss i världen ovh hur vi kliver in i vår inre kraft. Energimedicin innefattar till viss del tekniker för att öka vår djupa källa av medvetenhet. Där insikt, inspiration och instinkt ruvar som rå potential. När vi blir energimedvetna kan vi medvetet ersätta en lågt vibrerande känsla, tanke eller handling med en högre. På så sätt kan vi lättare åstadkomma förändringar än att försöka ändra vårt tänkande, vilket är oerhört svårt då tankar göds av vår mentala programmering (åsikter, kultivering, socialisering, reaktion mm). Här får du lära dig några tongivande metoder för att komma närmare din essens. Där allt du lärt dig genom livet kan få börja transformeras till användbar energi. Se denna del av kursen som The Journey – to the Sacred Self. Nothing is never in vain.

 

INFORMATION:

Varmt välkommen till en unik chans att studera för Ulrica Norberg, yogiraj, andningscoach, meditationslärare och rutinerad livscoach när hon delar med sig av flertalet tekniker för hur vi kan leva ett rikare liv genom att arbeta med Aktiv TRANSFORMATION. Som du sedan kan införliva in i din egna praktik men även integrera in i din undervisning.

Denna utbildning på 25 timmar är upplagd som en studiecirkel under hösten om 6 ggr samt en heldagsworkshop på Asia Spa, Varberg den 10 december.

Fördelen med detta format är att du kommer att få många tillfällen till diskussion, repetition, övning och mentorstid samt en avslutande workshop där Ulrica bjuder på härliga klasser och föreläsningar att inspireras av.

 

Datum för studiecirkel:
13 sept, 4. okt, 25 okt, 8. nov, 22 nov, 6 dec
Alla tillfällen kommer att involvera praktik och teori.

Tid:
kl. 18-20 (Dessa sessioner spelas in och du har dem tillgängliga i 48 hr.
Ulrica rekommenderar att du är med live om du kan då du får mer mentorskap genom det än att titta i efterhand)

Tid Varberg 10 december:
kl 9-18 (lunch ingår i priset)
Medtag egen yogamatta. Hela dagen varvas av teori och praktik.

PRIS:
5.500 sek
YFL SANGHA pris 5.100 sek inkl moms (ex moms om företag)

BOKA NU!