ÅTERHÄMTNING FÖR BARN

LIVESTREAM

29 april, 2021


Aktiv avspänning
Andningsresa in i kroppen
Sömnsagor
Restorative för barn och ungdom

Vi lever i en tidsålder och en tid där återhämtning lätt prioriteras bort. 24/7 samhället påverkar inte bara oss vuxna utan även våra barn och ungdomar. Det många refererar till som återhämtning – titta på TV, film/serier på skärm eller läsa bok är mer avkoppling.
Med en halvtimmes aktiv återhämtning varje dag kommer vi längre, menat att vi kan stärka vårt nervsystem så att vårt energireglage inombords fungerar bättre. För sinne, kropp och själ.

Välkommen till en Workshop som fokuserar på Aktiv återhämtning för barn och ungdomar. Som du som vuxen kan bjuda in ditt barn eller ungdom att ta del av. Hur du kan presentera det för dem, lägga upp det och kan motivera dem att bjuda in avspänning, återhämtning och andning in i sina liv.
Ulrica leder oss igenom hur vi med enkla medel kan ge våra barn och ungdomar verktyg för att stärka upp insidans muskler: fokus, koncentration, stillhet, andning, avspänning.

Varför?

– För bättre sömn
– Ökat fokus
– Närvaro i stunden
– Jämnare humör
– Bättre matsmältning
– Minska stress och spänning i kropp och sinne
– Bättre cirkulation
– Stärka vilopuls
– Myofascial balans (muskel/fascia).Öka utrymmet i lederna – ROM range of mobility- utan att stretcha. Här handlar det mer om att skapa utrymme för bättre flöde av ledvätska bla. Visat sig påverka hållning och sinnesträning positivt.

DATUM: 29 April, 2021 (denna WS går även den 25 Mars)
TID: 17.30-19.00
PLATS: LIVESTREAM Online
PRIS: 395 kr inkl moms.

ANMÄLAN: BOKA PLATS. Efter anmälan och betalning får du kvitto och länk till kurstillfället.