ASANA LabMOVING DEEPER . REACHING HIGHER

Är du yogalärare som undervisat ett tag och som suktar efter mer kunskap gällande anatomi och biomekanik, asanateknik, lär dig nya asana, nya variationer på kända positioner, modifieringar, fördjupningar, hur man bygger kloka samspel mellan kropp och sinne samt hur du ökar effekten i asana praktiken hos dina elever samt i dig själv? 

Detta är en vidareutbildning för dig med en redan 200 timmar yogalärarutbildning som önskar bygga på med mer. Mycket mer. Där du får nörda in i detaljer och “tugga matta” som vi säger. Där praktiken får stå i centrum. Där du får labba, analysera för att förstå, utforska, studera fall, diskutera, se och lära om individualitet, förädla dina kunskaper om myofasciala samband. Och kliva ut från utbildningen mer säker i din egenpraktik, trygg att möta olika individer på mattan och deras behov samt inspirerad att skapa tongivande yogaklasser med mening, tydlighet och effekt.

Vi som håller i utbildningen är Yogiraj Ulrica Norberg, Sjukgymnast och yogalärare Hillevi Borga samt Osteopat och yogalärare Rikard Skogberg. Tillsammans har vi över 60 års erfarenhet av undervisning samt vi har alla en gedigen kunskap om kroppen, sinnet, yoga medvetande och rörelseträning.

Vår vision med denna utbildning är att börja och sluta i tid och däremellan kliva in på mattorna och arbeta, dela med oss av vår insikt, kunskap och erfarenhet samt kärlek till yoga, människan och framför allt kroppens språk och egenart.

FÖRKUNSKAPSKRAV:
Du är certifierad yogalärare med minst 200 hr utbildning samt gärna minst 50 timmar undervisningserfarenhet.

VIDARE INFORMATION:
– Medtag egen matta om du önskar annars finns alla redskap att låna.
– Du får kursmaterial samt läslista under utbildningen.
– Varje dag innefattar en ledd klass med asana, avspänning, meditation/pranayama.

DATUM:

19-23 okt, 2022

TIDER:
Kl. 9-17 utom söndag då kurstiden är 9-16

KURSPLATS:
Yoga Shakti, Stockholm

PRIS:
11 500 sek
(ingår YFL 500 utbildningens paketpris där du då får den för 9800 sek)

FRÅGOR: 
info@yogaforlife.nu

 

Information

19 oktober, 2022

REGISTER