woman in white tank top and panty

EN KLOK BÖRJAN. 

Yoga för livet än för stunden är vårt motto. 

NYHET!
Efter dryga 20 år av att erbjuda mer traditionella grundutbildningar, ändrar vi nu form. Vi har gjort om upplägget och försökt skapa en än mer kvalitativ och  individanpassad utbildning där du får välja omfattning på dina studier. Du kan ta utbildningsblocken separat bara som en ren inspiration eller efterföljande varandra och ta ut en lärarlicens. Du bestämmer själv. 

Insikterna talar sitt tydliga språk; just att lärandet måste integreras över tid och att vi behöver en större flexibilitet i sättet vi tar oss an studier. Därför erbjuder vi nu utbildningen i blockform med tillhörande hemmaträning och lästips samt handledning av våra erfarna lärare.
Idag ser världen annorlunda ut med möjligheter till onlinebaserad undervisning och alltfler önskar integrera yoga och meditation in i vardagen utan att för den skull bli yogalärare. Här kan du göra det under vägledning av Sveriges mest rutinerade och kunniga lärare. 

Möjligheterna ökar med hjälp av detta format. Du kan genomföra alla block online utom sista modulen, Block 4 som görs på plats. För dig som vill bli yogalärare kan efter alla block och godkänd examen, ta ut en 200 hr Yogalärarlicens via Yoga Alliance och blir då behörig till vår 300 timmar utbildning (som kan ge dig 500 hr Licens). 

BLOCK 1 - THE BODILY PRACTICE
BLOCK 2 -THE MIND PRACTICE
BLOCK 3 - THE SPIRITUAL PRACTICE
BLOCK 4- THE TEACHING PRACTICE
till varje block tillkommer även 2-4 onlineträffar. 

 


UTVECKLING OCH FORTSÄTTNING.

Bygg vidare kunskaper och väx som yogalärare. 

BÄSTA YOGI!
Här breddar och fördjupar du dina redan förankrade kunskaper som 200 hr yogalärare. Du erbjuds en unik chans att träffa och studera för några av Europas mest rutinerade och inspirerande lärare i en öppen och välkomnande anda. 

Vår filosofi bygger på ett inkluderande av kunskap, traditioner och inriktningar och strävar efter att låta andlighet och vetenskap samt historia och framtid få mötas och integreras. Där den egna praktiken och individualiteten får stå i fokus. 

Utbildningen, som ligger på 300 timmar, är uppdelad i flera moduler med olika teman som Yogisk Filosofi, Pranayama, Asana Lab, Mantra/Chanting, Mudra, Sekvensering/pedagogik, Assistering och Ayurveda: Därutöver kan du välja  din egen inriktning som tex. Yin, Restorative, Meditation, Gravidyoga mm. Vi erbjuder alla moduler även online för dig som önskar studera med oss hemifrån. Efter avslutad utbildning och godkänd examen erhåller du en 500 hr yogalärarlicens ifrån Yoga Alliance. 

Önskar du istället att ta en eller flera enstaka moduler, går det bra. Även om du som redan cert. 500 hr lärare önskar boosta dig själv och din egen praktik eller undervisning, kan en av våra moduler verka som inspiration och utveckling. 

Här är möjligheterna stora. 

.


"Det har varit viktigt att välja en utbildare som betonar individualiteten i yogan och som kunnat ge mig en mycket bred kunskapsbas En utbildning som fokuserar på hur det känns, snarare på hur det ska se ut och dogma. Lärarna på utbildningen är empatiska, pedagogiska och har en gedigen erfarenhet och kunskap som är väl förankrad vilket är tydligt i undervisningen. Jag har fått utrymmet att hitta yogan i mig, att hitta mitt sätt att förankra yogan i min vardag så att jag på bästa sätt kan förmedla yogan till andra"

Katja

Certifierad YFL500, 2020