6 oktober, 2021

Sangha

Yoga for Life Community

Vi i teamet har länge funderat på hur vi önskar ett sammanhang där vi får mötas och samvara och samtala kring olika idéer, yoga, livet, böcker, tekniker. Ja det mesta som rör andlighet, hälsa, sinnlig kraft och allt däremellan. Så kom stunden då vi såg hur vi skulle göra det.

Våren 2020 startade vi upp vårt Sangha, ett community. Du som gått Yoga for Lifes 200 timmars och/eller 500 timmars utbildning är varmt välkomna att komma med.

Vad är Yoga for life Sangha?

Vår intention med denna Sangha är en mötesplats för oss lärare och elever att diskutera, fördjupa kunskap och byta erfarenheter om yoga och yogalärarskapet. Sangha är en plats  där vi kan få stöta och blöta och ta hjälp av varandra. Att hjälpas åt att utvecklas tillsammans och bygga en gemenskap, en yogafamilj!

Hur fungerar det?

DIGITALA MÖTEN
Yoga for Lifes Sangha erbjuder just nu digitala möten via Zoom där varje tillfälle har ett visst tema som alla är välkomna att delta i. Intentionen är att sanghan ska få vara levande och växa över tid.
All är välkomna att bidra med idéer kring hur vi kan utveckla den.

FACEBOOK GRUPP
Vår Facebook-grupp fungerar som en plattform mellan mötena där vi kan till exempel utbyta bok-, film- och musiktips, lämna idéer till kommande sangha-träffar m.m.

WORKSHOPS/MASTERKLASSER/FÖRELÄSNINGAR
På sikt kommer vi att erbjuda fysiska workshops/klasser exklusivt för medlemmarna med start 2022.

RETREATS
2021 var premiär för vårt Sangha Retreat med Ulrica, Hillevi och Lotta på Asia Spa i Varberg.
2022 Retreat planeras just nu. Maila oss om du vill stå på intresselistan så har du första tjing när all information kommer ut.

Kostar det att vara med i Sanghan?

Nej, det kostar inget att vara medlem.
Du som Sangha medlem kommer att få fina rabatter på vissa av YOGA FOR LIFEs event, workshops och utbildningar och på de årliga yogalärarretreats vi anordnar utfaller ett specialpris för dig som medlem i Sanghan. Du väljer självklart själv vilka evenemang du vill delta på.

Vem är samordnare? 
Katja Lehto, en av våra certifierade 500 hr YFL lärare är Sanghans moderator och samordnare.

När du fullföljt din 200hr eller 500hr utbildning hos oss får du automatiskt en inbjudan till vårt  YFLs Sangha!

Har du gått YLF 200hr eller 500 hr och missat vår inbjudan?
Maila sanghans moderator, Katja, på katja@yogaforlife.se.