MEDITATIONSRETREAT

MEDITATIONSRETREAT
7-9 Oktober
på Villa Baro med Ulrica Norberg

BOKA/LÄS MER

Meditation. reflektion, mental återhämtning, sinnesträning och själsligt välbefinnande. Ledorden för denna helg. I en vacker miljö på en unik plats i Östergötland, närmare bestämt i pittoreska Åtvidaberg.

 

Här finner du Villa Baro som har anor från 1700 talet och har tjänat som storgods, trädgårdsmästarskola, golfhotell och rekreationsplats för adel, design- och trädgårdsintresserade, jakt/fiske entusiaster och för de som är intresserade av mat och vin.

Villa Baro har under 2020 byggts om om renoverats till ett härligt avspänt paradis för återhämtning och njutning.
Här har du närheten till vattnet, skogen och lugnet i en vacker miljö med milsvida vandringsspår runt knuten, vattendrag att bada i och vackra omgivningar att inspireras av. Se här för fler bilder.

 

Yogamaster Ulrica Norberg leder detta retreat och kommer att bjuda på mångfacetterad meditationspraktik, återhämtningsträning, andningspraktik, föreläsningar och teknikträning. Ulrica har praktiserat meditation sedan mitten av 90-talet och är initierad yogamästare, yogiraj, vilket är en av de mest ärofyllda titlar en yogi kan erhålla. Hon har erfarenhet av flertalet meditationsstilar och hon följer devisen att meditation är ett sätt att koppla upp sig på och föra samman sinnena med syfte att nå större klarhet, fokus och medvetande. För ökad närvaro i livet.

Missa inte att yoga Villa Baros magiska yogasal!

För den som vill, kommer Ulrica även att erbjuda kortare vandring och även extra teknikträningssessioner för de som önskar mer.
Du kan även spela padel och golf, paddla kajak samt boka in kroppsbehandlingar och bastubad på din fria tid eller om din vän/partner önskar följa med.

UPPLÄGG:
Morgonklass kl 7-9
Eftermiddagsklass kl 16-18
Utöver detta erbjuder Ulrica även möjligheten att följa med ut i skog och mark för kortare vandring samt extra teknikträning för de som önskar lite mer att bita i.

Start sker kl 11 7/10 och avslutas ca kl 15.30 10/7. Det finns möjlighet att boka extra natt innan eller efter för den som önskar. 

PRIS:

EARLY BIRD!
Boka senast 1 juni och betala 7000 kr pp i dubbelrum. Enkelrumstillägg 300 kr per dag

I PAKETER INGÅR:

  •  2 övernattningar
  •  2 middagar
  •  3 luncher
  •  2 frukostar
  •  8 meditationssessioner plus teknikträning/föreläsning
  • Egen tid för aktivitet och reflektion

BOKA HÄR

Boka genom att maila till info@villabaro.se eller ring till 0120-844 40

VÄLKOMMEN!

Datum

7 oktober, 2022

Plats

Villa Baro, Åtvidaberg