PAUSA SMART Dagsretreat

PAUSA SMART
– ÅTERHÄMTNING &
 AKTIV VILA

Lördagen den 11 december 2021 på Asia Spa, Varberg
med Ulrica Norberg och Hillevi Borga


Är du intresserad av att lära dig mer om Återhämtning? Om hur du vilotränar, hur du tar kloka powerpauser samt lära dig mer om varför återhämtning är så läkande samt uppbyggande för sinne, kropp och själ?

Tillsammans med Ulrica och Hillevi,som tillsammans har lång och gedigen erfarenhet av återhämtningsträning, kommer du att få en dags avkoppling, nödvändig vila på Asia Spa. Njut av Spa, ät gott, njut av att bara få vara en stund och inspireras av en mängd kunskap denna duo kommer att bjuda på.

Du kommer även att få möjlighet att köpa ett signerat ex av Ulricas nyutkomna bok ÅTERHÄMTNING och höra henne och Hillevi prata om den senaste forskningen i ämnet.

PROGRAM 11 DECEMBER:

09.30–12.00 Workshop om fysisk återhämtning – en stunds teori inleder denna session som sedan mynnar ut i en lång härlig yogaklass med yin, restorative och djupavslappning.

Ca kl. 10.30 Fika

12.00–14.00 Lunch och break

14.00–17.00 Workshop om mental återhämtning – en härlig eftermiddag full med matnyttigheter gällande mental och själslig återhämtning. Teori varvad med sköna stunder av återhämtning och avspänning.

 

BOKA

Datum

11 december, 2021

Plats

Asia Spa, Varberg