Retreat Malaga

YOGA RETREAT I ANDALUSIEN 

26 September – 2 Oktober 

Följ med yogamaster Ulrica Norberg på en underbar vecka med avkoppling, reflekterande, rörelse, meditation, andning och nedvarvning.

I Spanien utanför Malaga ligger denna oas där vi kommer att spendera ljuvliga dagar. Santillan är en vacker spansk finca vars stora moderna yogasalen är något alldeles extra, en av vackraste vi har sett.

Dagarna startar med en mjuk Flowyoga baserad på ”alignment” samt meditation, och eftermiddagen avslutas med med en återuppbyggande Restorative-klass innan middagen. Om du skulle vilja fördjupa dig mer finns det möjlighet till ytterligare klasser med pranayama, d v s andningsövningar.  Njut av poolen, solen och den vackra miljön mellan yogapassen. Ulrica kommer även att erbjuda inspirerande hiking för den som önskar.

Denna vecka handlar om att bygga inifrån. Återknyta till känslan av att uppleva livet i varje cell. Fokus ligger på att praktisera yoga på ett sätt som bygger och stärker din praktik långsiktigt och inte bara för stunden. Ulrica ger dig stöd och hjälp för dig som vill komma vidare i din praktik likväl till dig som inte har så mycket erfarenhet och behöver en solid grund att stå på. Alla är välkomna och tas väl om hand.

REGISTRERA DIG OCH LÄS MER hos arrangören Inshape Travel.

 

Datum

26 september, 2021

Plats

Malaga, Spanien