Antagning i full blom- 2021 utbildningar

Just nu håller vi på för fullt att gå igenom alla ansökningar och anmälningar till kommande utbildningar.
Under tiden uppdaterar vi hemsidan, fyller på med mängder av information och styr upp alla detaljer kring kommande event, kurser och utbildningar.
Den 4 februari 2021 är det dags igen för en ny kursstart på vår 200 timmars utbildning. Även om du vid avslutad och godkänd utbildning får ett certifikat från Yoga Alliance på 200 timmar så är utbildningen på 250 timmar. 220 lärarledda lektionstimmar och 30 timmar är avsedda för egenstudier.
De extra 50 timmarna faller över sedan i vidareutbildningen emot 500 timmars certifiering.
I nuläget håller vi på med ansökningar och antagningsprocessen är i full gång. Det är så spännande att så många vill fördjupa sig i meditation, yoga och andningstekniker, filosofi, anatomi för att öka insikt, välmående och lägga grund för ett mer medvetet liv.

I mars startar även en ny omgång av vår 500 timmars utbildning. 2020 var ju första året då vi erbjuder 500 timmar utbildningen på det sätt den ser ut nu. Med moduler samt individuella specialiseringsmöjligheter.

Ulrica är även i färd med att utveckla nya kurser och workshops tillsammans med lärarteamet. Så bakom ridåerna är flitiga som små möss. Så mycket roligt att se fram emot.

Vi har några platser kvar till 200 och 500 hr i skrivande stund. Maila Elin på info@yogaforlife.nu