På gång under hösten

 

Hoppas du kan omfamna hösten med både inre och yttre förändringar och njuta av alla naturens färger. Som alltid vill vi finnas här för dig och ge dig fler och fördjupade verktyg att använda på och utanför yogamattan.

Det händer riktigt mycket kul hos oss under hösten – Nu med ännu fler platser i studion!

Workshopen MIND THE MIND äger rum 29-30 Oktober med Ulrica Norberg och vår nya gästlärare Mike Bloch-Levermore (Yogalärare med Magisterexamen i filosofi). Delta i Stockholm på studion eller online via zoom. 

Älskar du att sjunga mantra och har längtat efter att göra det i grupp? Nu finns det en unik chans för dig som redan är Yogalärare att delta på Modulen Mantras, Mudras, Chanting  22-24 Oktober i Stockholm. Vår gästläraren Lana Lavonen kommer äntligen på ett efterlängtat besök från Finnland till Stockholm !FÅTAL PLATSER.

 

Är du också en anatominörd som vår kära lärare Hillevi Borga? Eller känner du att du saknar just den kunskapen om anatomi ur ett yogiskt perspektiv i din undervisning? 

Då får du inte missa chansen att gå vår fördjupande Anatominkurs i December!

Dessutom kan du mingla och yoga med Ulrica Norberg på Yoga för Hälsan 13 November.Vår Administratör Elin är också på plats om du vill ställa frågor om våra utbildningar eller köpa någon av Ulricas böcker.

 

Påtal om det är Anmälan till både YOGA FOR LIFE 200 och YOGA FOR LIFE 500 2022 i fullgång! Tveka inte att hör av dig om du har frågor och funderingar.

TA HAND OM DIG OCH OM VARANDRA!