A NEW YEAR

 

SÄTT TONEN FÖR ETT LJUSARE 2022

”The best is yet to come”
– Frank Sinatra

DAGSRETREAT
Sankalpa Meditation+kreativitet
9 januari 8.30-17
Grand Saltsjöbaden, Nacka

Välkommen till en dag av meditation, intentionsbyggande och kreativitet med Ulrica Norberg och Sofia Siversdotter på Grand Saltsjöbaden. Masteryoga Sweden arrangerar.

 

SANKALPA WORKSHOP 
14 januari 17.15-19.15
LIVESTREAM +Yoga shakti Studio Stockholm
För dig som önskar frammana din riktning, hur du ska fokusera din energi under 2022. Sätta din intention för året med hjälp av tusenåriga tekniker. Yoga Shaktiarrangerar.

AKTIV ÅTERHÄMTNING -UTBILDNING
28-30 januari

LIVESTREAM+på plats i studio i Stockholm
Lärare: Ulrica Norberg och Hillevi Borga

Utbilda dig i restorative yoga, aktiv återhämtning samt lär dig mer om nervsystemet, hjärnan och om hur du med enkla metoder kan vila dig starkare. Läs mer/BOKA

 

YIN YOUR LIFE

UTBILDNING 50 hr
10-13 Mars
LIVESTREAM + Stockholm i studio

Yin yoga är en metod som handlar om att devalvera spänningsmönster i kropp, sinne och själ. för att skapa utrymme och kraft. Under fem dagar kommer du att få lära dig av några av Europas främsta och mest rutinerade i yinyoga. Just hur spänningsmönster fungerar, vad som händer i kroppen, sinnet och i energin samt hur vi genom förståelse och kunskap om kroppen och nervsystemet kan lära oss att hitta avspänning för att främja cirkulation, ämnesomsättning, stärka immunförsvaret samt för att öka mental styrka och skärpa.
BOKA/Läs mer

 

BYGG INRE KRAFT

MENTAL REHAB – Utbildning för yogalärare
18-20 Februari
LIVESTREAM + IRL Stockholm
BOKA/läs mer
Lär dig mer om hur vi kan med hjälp av yoga, fysiologi, psykologi, filosofisk reflektion samt energimedicin mobilisera läkning i känslolivet, sinnet, själen och hur vi kan skapa ökad styrka, stabilitet och mobilitet i sinnet.

 

UTVECKLING OCH INSPIRATION – 500 timmar lärarexamen.

Boka innan 1 februari och få 2000 kr rabatt (vid bokning av grundpaket)
START hösten 2022
Du som är yogalärare och som önskar fördjupa dina kunskaper för erfarna, kunniga lärare är YOGA FOR LIFE påbyggnadsmodulsystem något för dig. Här bygger du vidare på din 200 timmar utbildning med 300 hr i ämnen som Anatomi, fysiologi, biomekanik, psykologi, filosofi, mantras, mudras, Ayurveda, pranayama och andningstekniker, meditation, pedagogik, yinyoga, restorative och ledarskap.

 

Med det vill vi önska er ett fantastiskt 2022! Vi finns gärna här och delar er resa. 

Ulrica och Teamet på YOGA FOR LIFE